Mondzorg

VIER Accountants is al jaren dé specialist voor tandartsen, tandartsspecialisten en mondhygiënisten. Daardoor spreken wij uw taal en weten we precies wat er bij het managen van een praktijk komt kijken. U kunt dan ook met al uw financiële en bedrijfsmatige vraagstukken bij ons terecht.

Hoe presteert u vergeleken met uw collega’s?

Speciaal voor tandartsen hebben we een benchmark opgesteld. Daardoor kunnen wij u niet alleen inzage geven in uw eigen cijfers, u kunt ook uw cijfers vergelijken met die van anderen. Het gaat hier om de cijfers uit de jaarrekening én om andere bedrijfsmatige kengetallen, zoals de omzet per unit en de gemiddelde loonkosten.

 

    • Specifieke indeling van de winst- en verliesrekening, zodat u als tandarts/mondhygiënist meer informatie uit uw cijfers kunt halen
    • Specifieke cijferbeoordeling om de ontwikkeling van kosten goed in de gaten te houden
    • Samenwerkingsovereenkomsten beoordelen, zodat de overeenkomst past bij wat u echt wil. Denk hierbij ook aan overeenkomsten van opdracht, kostenpoolen, kosten voor gemene rekening en zzp-maatschappen
    • Ondersteuning bij specifieke werkzaamheden, zoals NMa-onderzoek naar prijsstelling binnen de mondzorg
    • Arbeidsovereenkomsten opstellen die in uw branche gebruikelijk zijn.

 

MKB Amersfoort en omstreken

Als accountant zijn we nauw betrokken bij ondernemers en het ondernemerschap in onze eigen regio. Wij houden de ontwikkelingen in Amersfoort in de gaten door in contact te blijven met de gemeente Amersfoort. Ook hebben we contacten bij de grotere regionale kredietverstrekkers en daar waar nodig bezoeken we netwerkbijeenkomsten.

Onze MKB-cliënten hebben zeer diverse activiteiten. Juist dat maakt ons werk ook zo leuk. Wij hebben bijvoorbeeld cliënten in de bouw, in de zakelijke dienstverlening, detailhandel en productiebedrijven. Doordat we werken in alle sectoren van het MKB, weten we wat er speelt binnen de economie en in de regio Amersfoort. De kennis die we in de ene bedrijfstak opdoen, kunnen we soms inzetten in een andere bedrijfstak. Hierdoor kunnen we ondernemers - met een brede blik en een nuchtere visie - adviseren over de meest uiteenlopende aspecten van het ondernemerschap.

Neem contact op voor meer informatie....