Advies

Altijd een zakelijk klankbord.

Als ondernemer moet u steeds weer anticiperen op een samenleving die volop in ontwikkeling is. Wat voor gevolgen heeft een BTW-verhoging voor uw bedrijf? Hoe gaat u om met de voortschrijdende automatisering? En zou de aanschaf van een elektrische auto wellicht al interessant voor u kunnen zijn? Het maken van de juiste financiële keuzes is lang niet altijd eenvoudig.

Zou u wel eens willen klankborden met iemand die uw onderneming goed kent? Dan kunt u altijd een beroep op ons doen. We denken graag me u mee en weten niet alleen waar ú mee bezig bent, maar ook wat er in uw branche, in de maatschappij en in de politiek speelt.

Fiscaaljuridische adviezen.

Als u zaken te regelen heeft op fiscaal-juridisch terrein, kan een goed advies vaak een groot verschil voor u maken. Denk aan het regelen van uw successie- en schenkingsrecht, het doen van investeringen of het al dan niet zakelijk rijden van een personenauto. Wij doen er alles aan uw belangen op fiscaal-juridisch terrein optimaal te behartigen. Ook als u plannen heeft een B.V. of personenvennootschap op te richten of als u hulp nodig heeft bij het invullen van een Verklaring Arbeids Relatie (V.A.R.).

Financiële adviezen.

U gaat een bedrijf of praktijk overnemen? Of u start uw eigen bedrijf? Wij kunnen u van dienst zijn bij het opstellen van uw ondernemingsplannen (bijvoorbeeld in de vorm van uitgebreide prognoses). Ook voor ondersteuning bij het voeren van onderhandelingen kunt u ons inschakelen. En als er een offerte van uw bank of verzekeringsmaatschappij binnen is, kijken wij - met een deskundig oog - met u mee.