Administratie

Financiële administraties verzorgen.

Van volledig ‘ontzorgen’ tot alleen een cijfermatige check: als u ons uw financiële administratie(s) wilt laten verzorgen, bepaalt u zelf welk werk u uitbesteedt en wat u zelf doet. Het verwerken van de gegevens kunt u ons ter plekke op uw bedrijf laten doen of vanuit ons kantoor. In elk gangbaar financieel softwarepakket.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor online internet boekhouden. Wij bieden u - in samenwerking met YOB en Exact Online - twee programma’s aan.

Inloggen Yob

Loonadministraties verzorgen.

Als er íets snel verandert, dan zijn dat wel de regels rond de loonadministratie. Ideaal dus, als u zich daar als werkgever zo min mogelijk zorgen over hoeft te maken. VIER Accountants en Belastingadviseurs biedt u het hele jaar door precies de gewenste ondersteuning: zo leveren wij de maandelijkse loonstroken bij u aan en doen we de loonaangifte, allebei digitaal met behulp van Unit4 online software. Daarnaast kunt u ons ziekte- en herstelmeldingen laten verzorgen, net als de jaaropgaven voor ziekengeldverzekering en pensioenverzekeraar. En moet u een arbeidsovereenkomst opstellen? Ook dan krijgt u natuurlijk passende ondersteuning.