Gemak, zekerheid en maatwerk

Gemak

Wilt u dat we voor u alleen even de puntjes op de i zetten als u aangifte moet doen? Of wilt u juist de hele administratie bij ons onderbrengen? In alle gevallen maken wij het u zo makkelijk mogelijk. Zo houden we continu de nieuwste fiscale ontwikkelingen voor u in de gaten. En denken ook praktisch met u mee: als u dat prettig vindt, komen we bijvoorbeeld bij u langs voor de besprekingen. Zelfs als u in Groningen of Middelburg zit. Zodat ú meer tijd overhoudt voor uw eigen werkzaamheden.

Zekerheid

U heeft bij ons niet alleen de zekerheid dat we zorgvuldig en professioneel voor u aan de slag gaan. Maar ook dat we samen met u willen bouwen aan een langdurige relatie. Afspraak is afspraak! U kunt altijd op ons vertrouwen. En... integriteit gaat voor alles. Zodat u nooit voor onaangename verassingen komt te staan met uw administratie. Een veilig gevoel.

Maatwerk

Als cliënt heeft u zo uw eigen wensen. Wat wilt u zelf doen en wat in elk geval niet? Wat verwacht u precies van ons op het gebied van advies? Doet u alles online of levert u liever uw papieren bonnen bij ons in? We doen er alles aan om telkens weer op uw wensen en verwachtingen in te spelen. Met een dienstverlening op maat. Hierbij gaan we uiteraard regelmatig met u in gesprek. Zodat u ook op lange termijn tevreden blijft over de samenwerking.